Стара Загора. Публична лекция Предприемачески начин на мислене ще изнесе

...
Стара Загора. Публична лекция Предприемачески начин на мислене ще изнесе
Коментари Харесай

Стара Загора: Публична лекция „Предприемачески начин на мислене” ще се проведе в града на 28 ноември

Стара Загора. Публична лекция „ Предприемачески метод на мислене ” ще изнесе в Стара Загора Бил Люис, американски учащ преподавател и бизнес съветник, президент на Мениджърска консултантска група, обслужваща организации, които се стремят към позитивен напредък посредством оптимално потребление на мощните страни и гениите на своите хора. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Люис е бил и шеф на образованието и корпоративното развиване към щата Арканзас в Съединени американски щати.
Организатор на проявата е Община Стара Загора. Срещата с Бил Люис ще се организира на 28 ноември от 18.00 часа в Регионална библиотека „ Захарий Княжески ”.
Идеята за образование в предприемачески метод на мислене е ориентирана най-много към учители и преподаватели, както и към представители на публични организации и бизнес водачи, които желаят да работят с тях.
Според Бил Люис предприемаческият метод на мислене не е друга образователна стратегия, а нов метод на мислене и развой в развиване. Това не е друга форма за образование, а катализатор за педагози, които желаят да основат предприемачески мислещи възпитаници.
По време на лекцията ще бъдат изяснени същността на образованието в предприемаческо мислене, както и особеностите на процеса.
Ще бъдат споделени най-хубави практики и рекомендации от обучители по света, които към този момент работят по тематиката.
Бил Люис ще бъде още веднъж в Стара Загора на 4 и 5 декември. Всички искащи могат да се срещнат с него за спомагателни диалози и уточнения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР