Стара Загора. През ноември се очаква нов съветник да положи

...
Стара Загора. През ноември се очаква нов съветник да положи
Коментари Харесай

Стара Загора: През ноември се очаква нов съветник да положи клетва в Общинския съвет

Стара Загора. През ноември се чака нов консултант да постави клетва в Общинския съвет. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Октомврийското съвещание на Общинския съвет в Стара Загора бе последно за Ангел Филипов. Той бе консултант от Групата на ГЕРБ и през предходния мандат на Общински съвет. Филипов е подал заявление за овакантяване, тъй като чака сключване на контракт за работа в Европейския парламент. Той ще бъде част от екипа на новия евродепутат Асим Адемов, който зае мястото на Мария Габриел в Екологичен потенциал.
„ Официално това бе последната сесия на общинския съвет, в която вземам участие като консултант. Убеден съм, че ще съм потребен на града си и от Брюксел “, означи Ангел Филипов след края на съвещанието през днешния ден.
Процедурата по освобождение от отговорностите на консултант ще бъде задействана до края на седмицата, обобщиха от ОИК – Стара Загора. Очаква се през ноември да бъде положена клетва за общински консултант от идващия претендент в листата на партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР