Стара Загора. Общината и Центърът за подкрепа за личностно развитие

...
Стара Загора. Общината и Центърът за подкрепа за личностно развитие
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината организира фотографски конкурс за деца и младежи за Маскарадни игри 2018

Стара Загора. Общината и Центърът за поддръжка за личностно развиване провеждат за седми следващ път фотоконкурс за деца и младежи под надпис: „ Маскарадните игри през моя обектив ”, във връзка идния XХ -ти Фестивал на маскарадните игри, който ще се организира на 18 март 2018 година в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В състезанието могат да вземат участие деца и младежи от Стара Загора на възраст от 11 до 29 години, които би трябвало да показват до три истински фотоса от събитието. Те би трябвало да се изпращат на адрес: [email protected], с тематика на писмото – Фотоконкурс за деца и младежи „ Маскарадни игри - 2018 ”.
Срокът за изпращане на творбите е от 18 до 30 март 2018 година Участниците в състезанието ще бъдат разпределени в три възрастови групи: 11 – 14 години, 15 – 19 години и 19 – 29 години.
Фотосите би трябвало да са до три на брой, да имат заглавие и да са в цифров формат JPEG. Големината на изображението би трябвало да бъде нe по-малка от 1024 пиксела по дългата страна, а резолюцията – не по-малка от 72 dpi. Задължително е фотосите да бъдат в оригинал, без спомагателни фото резултати! В електронното писмо би трябвало да са посочени още следните данни: трите имена на участника, възраст, клас, учебно заведение, e-mail за противоположна връзка, телефон за контакт.
До присъединяване в състезанието няма да бъдат допускани произведения, изпратени с непълни данни. Всеки участник ще получи на електронния си адрес удостоверение за сполучливо осъществената регистрация на материала, който е изпратил за присъединяване в състезанието. Целта на състезанието е да се покажат и отличат фотосите, които се приближават оптимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се демонстрират умения на създателя да работи с фотообработващи стратегии. Фотосите ще бъдат оценени от жури, включващо експерти в региона на фотографията и специалисти от Община Стара Загора. На спечелилите ще бъдат връчени предметни награди – по една за първо, второ и трето място в три възрастови групи.
Двадесетте най-хубави фотоса на наградените участници ще бъдат отпечатани и подредени в галерия, при откриването на която ще бъдат връчени премиите. Победителите ще бъдат оповестени в уеб страницата на Община Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР