Стара Загора. Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) в

...
Стара Загора. Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) в
Коментари Харесай

Стара Загора: Информационен бизнес форум на тема „Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау.“ ще се проведе в града на 4 юни

Стара Загора. Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР) в партньорство с Министерството на стопанската система и Община Стара Загора провежда информативен бизнес конгрес на тематика „ Искаш бизнесът ти да пораства? Ние имаме специалисти и ноу-хау. “. Той ще се състои на 4 юни, от 13.00 часа, в зала „ П. Р. Славейков “, в постройката на Общината. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Целта на събитието е да запознае представители на локалния бизнес с опциите, които дава програмата “Подкрепа за дребния бизнес ” на Европейска банка за възстановяване и развитие.
За присъединяване са поканени представители на всички дребни и междинни компании от Стара Загора и района. Целта на форума е те да се срещнат с опциите, които дава програмата " Подкрепа за дребния бизнес " на Европейска банка за възстановяване и развитие. Чрез нея компаниите могат да получат експертна помощ за развиване и напредък в разнообразни области като тактика, маркетинг, финансов мениджмънт, енергийна успеваемост и други
„ За година и половина програмата е подкрепила реализацията на 40 плана, още към 20 компании приготвят документите си за кандидатстване. 17 от всички планове са от компании, отвън София. „ Организираме тази серия от осведомителни конгреси в страната, с цел да могат повече компании да научат за програмата и да се възползват от опциите, които тя дава. “, заяви мениджърът на програмата за България Мирослав Стоянов.
Екипът, който ръководи програмата „ Подкрепа за дребния бизнес “ на Европейска банка за възстановяване и развитие, ще даде на практика препоръки и упътвания за сполучливо присъединяване.
Представители на Министерството на стопанската система и Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия ще срещнат присъстващите с ограниченията за подкрепяне на дребния бизнес и опциите за бизнеса, които дава Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност 2014-2020 “.
Представители на бизнеса от Стара Загора и района ще имат опция да опишат за провокациите, които срещат в всекидневието си и да потърсят разговор с институциите, от които зависи решаването на проблемите им.
Участието във форума е гратис, само че е нужна регистрация на [email protected].
Донори на програмата за България: Европейският консултантски център по капиталовите въпроси и Европейският съюз.
От заявяването на интерес до утвърждението на плана минава не повече от 1 месец.
Безвъзмездната помощ се получава до 1 месец след привършване на плана.
По програмата досега са квалифицирани над 70 консултантски компании.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР