Стара Загора. Доброволецът към формированието на Община Стара Загора Иван

...
Стара Загора. Доброволецът към формированието на Община Стара Загора Иван
Коментари Харесай

Община Стара Загора номинира Иван Тодоров за Доброволец 2017

Стара Загора. Доброволецът към формированието на Община Стара Загора Иван Стоянов Тодоров е номиниран за Доброволец на 2017 година. Инициативата е на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, взаимно с Националната асоциация на доброволците в Република България във връзка отбелязването на 5-ти декември – Международен ден на доброволеца, съобщи инж. Валентин Георгиев, началник на доброволното формирование в Община Стара Загора. Това оповестих от пресцентъра на Община Стара Загора .
Иван е на 21 години от Стара Загора, студент второкурсник „ Туризъм “ във ВТУ „ Св.Св. Кирил и Методий “. Обича туризма и природата, алпинист по душа. Създател е на юношески /ученически/ клуб към туристическо сдружение „ Сърнена гора “. Доброволец към формированието на Община Стара Загора е от 3 години. През летния пожароопасен сезон взаимно с екипите на районен съд ПБЗН Стара Загора взе участие интензивно в потушаването на голям брой пожари.
Всеки, който желае може да поддържа Иван Тодоров като хареса страницата на Националната асоциация на доброволците в Република България във Facebook, а по-късно и фотографията му в албума КОНКУРС 2017: https://www.facebook.com/navrb/?hc_ref=ARQ_zrZhb0CLnVnL4r-6cHGE6-9YSGeCvgqv8qPU16-i2UEf-DAUydFPZ7ciI_Wb6Ms
Гласуването завършва в 23:59 на 4 декември.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР