Стара Загора. АБВ - Стара Загора проведе областно събрание. Участие

...
Стара Загора. АБВ - Стара Загора проведе областно събрание. Участие
Коментари Харесай

АБВ - Стара Загора проведе областно събрание

Стара Загора. АБВ - Стара Загора организира регионално заседание. Участие в събитието взе ръководителят на партията Румен Петков, който поздрави определените кметове на с. Главан и с. Енина, съотв., Диян Петков и Димитрина Дончева, както и определените общински съветници на Гълъбово и Раднево. Отличен беше и Иван Михайлов – кандидатурата на АБВ и локалните структури на левите обединения в района, който влезе в сложна предизборна борба както и претендента на партията за кметския пост в Стара Загора Камелия Стаматова. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ .

Участниците в събранието насочиха рецензия по обстоятелството, че отминалата локална акция бе най-бедната от всички в историята на Политическа партия АБВ, само че по едно и също време с това мощно съдържателна. Отчетена бе и слабата организация и присъединяване от страна на локалните женска и младежка организации на АБВ-Стара Загора в общината, като в същото време беше подчертана дейната роля на двете структури в останалите общини, като извънредно позитивен образец беше даден за Гълъбово и Раднево.

Румен Петков регистрира и неприятния резултат за партията в община Стара Загора, където изрази подозрения в операция на локалния избор. АБВ-Стара Загора насрочи локална общинска и регионална конференции.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР