Стара рецепта при бронхит с козя мас Рецепта от традиционната

...
Стара рецепта при бронхит с козя мас Рецепта от традиционната
Коментари Харесай

Стара рецепта при бронхит, кашлица и възпаление

Стара рецепта при бронхит с козя мехлем

Рецепта от обичайна медицина, която дава незабавно облекчение, отваря бронхите и възвръща дишането с цялостни гърди.

Козята мехлем от дълго време е известна като мас за доста болести. Нашите баби са я употребявали при дихателни проблеми, бронхит или пневмония.

Използва се постоянно и при инфектиране на синусите, последвано от главоболие, само че също по този начин и при инфекции и възпалителни процеси и положения като херпес симплекс, екзема, болки в гърлото и обриви, хемороиди, невралгия, артрит, ревматизъм и за бързо укрепване на рани и изгаряния, само че и като слабително, тъй като подтиква работата на червата.

Съставът на козята мехлем включва витамини от група В, както и от група А, С, D и Е. Съдържа огромно количество полунаситени мастни киселини, млечни ензими и коензими. Съдържа също калций, магнезий, калий, цинк и селен. Това я прави лек за доста болести, само че и доста ефикасен козметичен артикул.

Представяме ви остаряла рецепта при бронхит и упорита кашлица, както и пневмония.

Необходими съставки:
150 мл мляко
1 супена лъжица козя мехлем
1 супена лъжица мед

Приготвяне:
Първо загрейте млякото, само че да не кипва. Прехвърлете топлото мляко в чаша, прибавете козята мехлем и меда и разбъркайте добре, с цел да се смесят добре съставките.

Напитката би трябвало да се изпие незабавно, едновременно, след което е належащо да легнете и да се загреете добре.

Пийте три пъти дневно и за малко време ще забележите облекчение. Освен това, козята мехлем би трябвало да се употребява и като компрес.

Вижте още: Питка със сирене за 15 минути. Въздушно тесто и апетитен заряд

Компрес с мед и козя мехлем
Смесете двете съставки в равни количества, по-късно загрейте сместа и по-късно с кръгообразно придвижване разтрийте добре върху зоната на белите дробове начело и откъм гърба. След това, увийте добре тази част в целофан, с цел да може да се загрее в допълнение и по този начин преспете.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР