Стара любов ръжда не хваща – тази поговорка май ще

...
Стара любов ръжда не хваща – тази поговорка май ще
Коментари Харесай

Емануела се събира с Елвиса след „Игрите”?

Стара обич наслойка не хваща – тази сентенция май ще бъде потвърдена от фолк звездата Емануела и нейния сякаш някогашен обичан Мартин Николов-Елвиса. Тази година мачото е участник в риалитито на Нова тв „ Игри на волята ”, в което приказва за певицата с осезаема носталгия. Тя пък не крие, че му стиска палци пред тв приемника. Явно възприятията им не са угаснали и нищо чудно скоро двойката да разгласи растарт на своята връзка.
„ Когато се спомене моето име, най-често ме свързват с певицата Емануела . Беше прелестно в моментите, в които се обичахме, беше извънредно, ужасяващо, токсично в моментите, в които не се обичахме. Двамата сме доста тежки характери, доста сложни, с огромно его, инати и всеки желае да ръководи другия. ” Това сподели Елвиса във визитката си за „ Игри на волята ”. Той загатна още, че Емануела е била индивидът, който го е убедил да кандидатства за присъединяване в риалитито, защото знаела, че доста го харесва и е изгледал с огромен интерес всеки от излъчените досега сезони.

В думите на Мартин не личат никакви отрицателни усеща по отношение на към този момент някогашната му партньорка. Напротив – той приказва за нея с усмивка, без никакви терзания и е явно, че не таи отчаяние от връзката си с нея, траяла 6 години. Самата Емануела също не крие топлото си отношение към предприемача. След старта на сезона тя обществено му пожела триумф посредством обява в обществените мрежи. Звездата е уверена, че някогашният й мъж ще опише играта на конкуренцията си в риалитито. „ Ще ви пръсне. Да видите какво ми е било на мен... Стискам палци! Успех! ”, написа тя към фотография на Мартин.

Говори се, че точно Емануела е подхвърлила на продуцентите на „ Игри на волята ”, че може да вкарат в новия сезон нейния някогашен мъж. Тя се познава с тях около свое присъединяване във „ ВИП Брадър ” преди години. Направила жеста към предприемача, въпреки че към този момент е разграничена с него, което потвърждава, че двамата са в прелестни връзки. „ Ние сме били 6 години дружно и аз знам какъв брой доста желае да бъде прочут, по тази причина помолих да го вземат в предаването ”, беше загатнала Емануела още преди месеци. Николов почнал специфични тренировки, с цел да се приготви за кастингите, а по-късно – и за присъединяване си в предаването. През цялото време Емануела му е стискала палци. Тя явно се вълнува съвсем толкоз, колкото и той. От всичко това излиза наяве, че певицата и предприемачът не престават да се усещат свързани един с различен. Най-вероятно е въпрос на време още веднъж да се съберат.

За връзката им се разбра в края на 2017-а. През 6-те години, в които бяха дружно, те ту се събираха, ту се разделяха, до момента в който при започване на 2023-а прекратиха връзките си сякаш дефинитивно след плевел обществен скандал. Влюбените се скараха точно на Нова година, а дни по-късно певицата разгласява в обществените мрежи чат с Мартин, който разкрива голяма ревнивост посред им. Повод за абсурда е пътешестване на Емануела до Пампорово. Елвиса получава известие от недоброжелатели, че брюнетката е там с нова тръпка. Бизнесменът се вбесява и й изпраща куп известия, които тя разгласява, а по-късно трие. В тях се четат обиди като „ отпадък ” и „ лека жена ” и закани, че това е окончателният край за двамата. „ Забравяш за мен и не ми пиши повече. Приключихме ”, написа Мартин, само че не стопира с чата, а продължава да изпраща известия. Певицата ги разгласява, с цел да покаже по какъв начин я тормозят. След това обаче се разколебава и трие всичко.

Отношенията на Емануела с Елвиса в никакъв случай не са вървели безпрепятствено. Връзката им беше извънредно бурна, само че и буйна. Най-вероятно въпросният новогодишен чат е бил поредна демонстрация на вилнеещите посред им променливи усеща. Нищо чудно скоро да се окаже, че любовта е избуяла с нови сили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР