Стъпалата и ноктите ни са важна част от човешкото тяло

...
Стъпалата и ноктите ни са важна част от човешкото тяло
Коментари Харесай

„Доктор здраве с Мария“: Какво представлява подологията

Стъпалата и ноктите ни са значима част от човешкото тяло и е нужно да се грижим за положителното им здравословно положение! Що е то подология, има ли почва у нас и какви са изгодите от лечебния педикюр? 

В ви срещаме с Даниела Павлова. Тя е първият в България сертифициран инструктор по апаратен педикюр . Специалист по лечебен педикюр. 

Съдия в категория „ лечебен педикюр “ в българското съревнование „ Емили “. Международно сертифициран експерт и притежател на първия в София профилиран и оборудван по европейски стандарти Учебен център по лечебен педикюр „ Джулия “. 

Терапевтичният педикюрист работи в тясна връзка с кожен лекар, хирург и ортопед. Той назначава терапия и приготвя стъпалото за последващи стъпки при нужда. 

За успеваемостта на лечебен педикюр е нужен двустранен развой – доста е значимо напъните на педикюриста и тези на клиента да са равни. 

И когато лечението и рекомендациите за домашно лекуване се съблюдават прецизно, красивият и здравословен тип на педикюра е обезпечен! 

И още: Защо е значима предварителната консултация с клиента? Как се диагностицират проблематичните зони по краката - удебелени и вроговени зони (мазоли, кокоши тръни), обработка на дебели и микозни (гъбични) нокти и впити нокти ще чуете в този епизод на „ Доктор здраве с Мария “.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР