Станислава Пирчева - личен архив Известни певци и музиканти се

...
Станислава Пирчева - личен архив Известни певци и музиканти се
Коментари Харесай

Да помогнем на Станислава Пирчева – времето изтича


Станислава Пирчева - персонален списък

Известни артисти и музиканти се събират на концерт в поддръжка на журналистката от БНР Станислава Пирчева, която се нуждае от незабавна интервенция за премахване на израстък в мозъка. Клиника в Германия към този момент е дала оферта – 50 000 евро ще коства интервенцията и двете седмици възобновяване там, заяви журналистката от БНР Силвия Великова в четвъртък пред бТВ.

До момента в дарителската сметка са постъпили 18 000 евро, а до Нова година би трябвало да бъдат събрани още 32 000 евро. Общата сума би трябвало да бъде събрана до края на годината, защото има заплаха положението на Станислава да се утежни.

" Туморът към този момент притиска очния нерв и има заплаха тя да загуби зрението си. От Германия има цялостна гаранция, че няма да се постановат следващи лечения. Няма да има и никакви последствия за нея, тъй като другите лекари, с които са говорили, не са давали гаранция за зрението ", добави Великова.

В поддръжка на Станислава на 22 декември известни артисти и музиканти се събират на концерт. Той ще е от 19:30 ч. в първо студио на националното радио. В него ще вземат участие Дичо, Наско от БТР, Орлин Павлов, Мариана Попова, " Мери Бойс Бенд ", Калин Вельов и други

На 12 декември към този момент се организира концерт в столичен клуб, изработен от слушатели за " Нощен Хоризонт ", който ще се повтори на 19 декември. Стихосбирката на Станислава " Живот за описване " пък се продава в Народния спектакъл, като парите също ще отидат за лекуването на журналистката.

Станислава Пирчева е кореспондент в Програма Хоризонт на БНР от 1996 година и работи в областта на образованието, науката, културата, медиите и вероизповеданията. Водещ е на културно-информационни излъчвания - " Нощен Хоризонт ", прави директни излъчвания на национални и публични празници и събития. Тя е трейнер за България по план " Мултикултурна Европа в медиите " с водеща организация Холандския център " Мира Медия " и Центъра за развиване на медиите - София, член е на Изпълнителното бюро на Фондация " Еврика ". Репортаж на Станислава Пирчева бе измежду десетте финалисти в състезанието за радиопрограми " Гран при " проведен от Международния съюз за радио и телевизия със седалище Париж.

Дарителска банкова сметка:
Raiffeisen BANK,
IBAN BG53 RZBB 9155 1008 770 503
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР