Станислав Райчев гаси пожари еднакво добре и в гората, и

...
Станислав Райчев гаси пожари еднакво добре и в гората, и
Коментари Харесай

Вижте вълнуващата история на Цвети и Станислав от Бургас - любов, заради която си струва да влезеш в огъня

Станислав Райчев гаси пожари еднообразно добре и в гората, и в кухнята. Той е действен дежурен в Пожарната в Бургас и победител в четвъртия сезон на кулинарното шоу „ Мастършеф”. Пред сътрудниците от bTV той застана с очарователната си брачна половинка Цветомила Райчева.

И двамата имат татуировки на дясната ръка, обичат да гледат мач, а на сватбата си заменят Менделсон с химна на „ Шампионска лига”. Но най-вече от всичко обичат фамилията си. Любовта им пламва след 4-годишно другарство.

Запознават се в Академията на Министерство на вътрешните работи, когато тя е първи курс, а той – втори.

„ Останахме си другари много време. В цялата Академия си бяхме доста положителни другари – на купони, на сбирки, излизахме заедно” , спомня си Станислав.

Искрата пламва по-късно. „ Не се бяхме виждали към година, той работеше в службата в Бургас. Стана по този начин, че по стичане на събитията аз бях в Бургас при сътрудници и излязохме да се забележим с него. На мен ми се стори много по-възмъжал, много по-пораснал, много по-сериозен и по този начин – искрата пламна тогава ”, признава Цветомила.

След положителни другари станахме мъж и жена”, обобщава Станислав. Той прави предлагането за брак на Цветомила на стадиона – на почивката на мач сред „ Черноморец” и „ Лудогорец”. „ Беше нещо неповторимо в действителност, краката ми се подкосиха, едвам стигнах до терена”, спомня си Цветомила.

„ И аз много треперех, тъй като си представях, в случай че каже „ Не” пред 5000 души, щеше да е най-голямото оскърбление за мен” , разкрива Станислав.

Според брачната половинка му той е и по-романтичният от двамата.

„ На мен доста не са ми присъщи такива качества като романтика, аз съм по-емоционална, по-директна, до момента в който той е по-спокоен, премисля нещата и надлежно има време по този начин да ги провежда, че да се случат по-романтично”, споделя тя. По думите ѝ Станислав е извънредно грижлив татко.

„ Той е от родителите, които вървят след детето си: „ Тате, дай тук да забележим да не ти са студени крачетата, обуй си пантофките, дай да видя дали не си се изпотил, да те преоблека”. Много ми оказва помощ, извънредно доста, не знам дали има различен подобен мъж като него – честно”, отбелязва Цветомила.

Тя признава, че се тормози за Станислав, когато гази огромен пожар.

„ Да, случвало ми се е, и то постоянно – дали ще е пожар, дали ще е наводняване, дали ще е снеговалежи. Наскоро даже имаше подобен пожар в жандармерията, където имаше някакви клюки, че има патрони, муниции в складовете. Честно казано, тогава бях доста обезпокоена, по време на наводненията, когато трябваше да се връзват сътрудниците, с цел да спасят някого, с цел да минат през водата. Професията в действителност е доста рискова и почтено казано, когато е на работа, вечер много мъчно дремя, тъй като не знам дали сутринта ще се прибере вкъщи” , споделя Цвети.

Винаги, когато чуе сирените, че има някакъв пожар, първият въпрос е: „ Моля те, пиши ми, че всичко е ок”. И когато мога, ѝ пиша: „ Ок е всичко, не се притеснявай!”. В първия вероятен миг виждам да ѝ звънна и да ѝ кажа, че всичко е наред, тъй като не желая тя да се тормози ”, добавя Станислав.

Цвети е безапелационна, че обича всичко у него.

„ Иска най-хубавото за мен, постоянно се грижи за мен, за мен той е мъж фантазия. Няма по-прекрасен мъж на света. Харесва ми възприятието му за самоирония. Всяка негова линия ми харесва, като се изключи това, че на моменти малко повече си дрънка, но аз съм му привикнала просто”, разкрива тя.

Станислав също е безапелационен, че Цвети е любовта на живота му. „ За мен е доста значима поддръжката, която тя ми дава. Обичам я безпределно доста, знам, че тя ме обича ужасно доста и просто без нея не мога да си показва деня. Да се събудим сутринта, вечерта след работа да се приберем – всеки го чака този миг, денят ми се осмисля. Благодарен съм, че ориста ни събра, че откакто дълго време не се бяхме виждали, се събрахме, станахме семейство и най-после тази огромна обич се въплъти в нашия син”, добавя Станислав.

Това е индивидът, за който бих дал всичко, както се споделя в нашата специалност, и в огъня бих влезнал за нея. Това е най-голямото ми съкровище”, акцентира той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР