Станислав Недков-Стъки обяви официално чрез фейсбук, че ако МВР не

...
Станислав Недков-Стъки обяви официално чрез фейсбук, че ако МВР не
Коментари Харесай

Стъки заплашва протестиращите със саморазправа

Станислав Недков-Стъки разгласи публично посредством фейсбук, че в случай че Министерство на вътрешните работи не влезе в отговорностите си и не отстрани противозаконните палаткови лагери в София ще провежда придвижване, което да върне реда в столицата ни и да обезпечи спокойствието на българските жители.

Недков е играч по смесени бойни изкуства. Президент e на Българската федерация по ММА от началото на 2014 година.

Ето какво написа преди минути Стъки в обществените мрежи:
" ДА ОСКВЕРНИШ ГЕРБА И ДА ПРЕТЕНДИРАШ ЗА МОРАЛ!
Държавата и Министерство на вътрешните работи са абдикирали от отговорностите си!!!
Днес всеки може да отиде пред която постройка си хареса и да стартира да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае.
Всеки може на всяко кръстовище или централен бул., да опъне палатка или хавлия да се попече, в случай че реши примерно, че морето му е надалеч. И в случай че инцидентно някоя майка направи неточност да вози децата си по същия бул., да и натрошат колата, тъй като е подбудител. Навсякъде по света, когато се прави опит за прелом, първо се нападат държавната телевизия и радио.
Това, което се случва в страната ни тия дни е неуместно! Бяха осквернени постройките на Народното събрание, Министерство на вътрешните работи, Българска национална телевизия, КПКОНПИ и други
Крайно време е институциите в страната, да стартират да извършват отговорностите си, и да не позволяват няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства!
Не съм член на никоя партия и нямам срещу митингите, стига те да са мирни и цивилизовани. В момента те не са, по тази причина приканвам страната да вземе ограничения до няколко дни и да озапти тия диваци!
В противоположен случай аз ще провеждам придвижване, което да върне реда в столицата ни и да обезпечи спокойствието на българските жители! ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР