Станислав Иванов грабна 100 бона от Хелс китчън и се

...
Станислав Иванов грабна 100 бона от Хелс китчън и се
Коментари Харесай

Скандал! Виолета трябваше да е победителят в „Хелс китчън”, а не Станислав

Станислав Иванов сграбчи 100 бона от „ Хелс китчън ” и се радва на голяма известност сега. Той е на седмото небе, само че истината е, че началник Ангелов го добута до тази победа.

Запознати разкриват, че зад кадър Ангелов непрекъснато му помагал и го стартирал, защото отначалото си го бил харесал да работи при него. Той желал в ресторанта си човек, който няма огромен опит като готвач, с цел да го слуша покорно.

Както е известно, спечелилият в „ Хелс китчън ” печели освен 100 000 лева, само че и място в ресторанта на началник Ангелов. Затова постоянно занаятчия готвачът се опитвал да насочва успеха към този, който му допадал.

Станислав не е готвач, а единствено сладкар. Той има сладкарски завод в Перник, а преди присъединяване си в предаването в никакъв случай не се е занимавал професионално с готвене на ястия, салати и така нататък

За разлика от него, Виолета Стоянова, която остана на второ място, е професионален готвач от доста години и има сериозен опит в тази сфера. През цялото предаване тя сподели, че е по-подготвена от Станислав, само че той беше непрекъснато стартиран.

Вили не скри разочарованието си на финала. След като чу, че не печели, тя се разплака. Това е обикновено, тъй като добре осъзнаваше, че е по-добра от Станислав, който се учеше в придвижване.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР