Станислав Бахчеванов - председател и треньор на СК Йорк, е

...
Станислав Бахчеванов - председател и треньор на СК Йорк, е
Коментари Харесай

Бахчеванов и Питбула поемат селекцията в кикбокса

Станислав Бахчеванов - ръководител и треньор на Семеен кодекс " Йорк ", е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора и подготовката на националите ни. Това оповестиха от управлението на конфедерацията по кикбокс и муай тай.

Ето какво съобщи ръководителя на сдружението Галин Димов:

" Радвам се, че се обединихме и подкрепихме предлагането за Станислав Бахчеванов и Питбула, тъй като и двамата са същински експерти и са минали през всички стадии на развиване. Не е загадка, че Бахчеванов е учредител на множеството първенци в град Варна и е " запалил " хиляди младежи по бойните спортове.
 Снимка 330033
Много от тях след привършване на спортна кариера отвориха свои школи и това подвигна равнището на кикбокса в града и страната като цяло. Станислав е част от Управителния съвет и знае по какъв начин се основават първенци и се веселя, че се съгласи да поеме този управителен пост.
 Станислав Бахчеванов пред ТОПСПОРТ: Не са нужни думи там, където юмруците приказват истини
Станислав Бахчеванов пред ТОПСПОРТ: Не са нужни думи там, където юмруците приказват истини

" С наслаждение бих подарил на почитателите на К-1 в България един реванш против моя остарял другар Реми Боняски "

От другата страна Влади Питбула е безспорен международен първенец. Няма състезател, който да не знае триумфите му в кръга и отвън него.

И двамата са " виждали кръга от вътрешната му страна " и знаят до болежка от какво има потребност един народен играч. Това трябваше да се случи доста от дълго време и се веселя, че точно екипа, с който работя (членовете на УС) взехме това вярно решение ".

От тук нататък на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и предстоят два подготвителни лагера през месец юли в Банско и месец август в СОК " Камчия ". Първият ще бъде спортно-технически базов лагер като право на присъединяване ще имат всички национални гарнитури, поети напълно от федерацията както и други членове на конфедерацията. Същевременно с лагера ще се организира антидопинговото образование и първата в света на кикбокса академия за спортни съдии по кикбокс членове на най-голямата Световна организация WAKO.

Втория лагер е по самодейност на Асоциацията на бойните спортове и BOEC.BG очакван в СОК " Камчия ".
 SENSHI 2: Атанас Божилов завоюва международната купа на WAKO PRO, куп български победи в
SENSHI 2: Атанас Божилов завоюва международната купа на WAKO PRO, куп български победи в " Арена Армеец "!

Триумф за капитана на националния ни тим по кикбокс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР