Станимира Янакиева е дългогодишен експерт в областта на модата и

...
Станимира Янакиева е дългогодишен експерт в областта на модата и
Коментари Харесай

"Пътеводител на добрия вкус" от Станимира Янакиева с премиера на 16 септември

Станимира Янакиева е дълготраен специалист в региона на модата и лайфстайла. От 2015 година управлява отдела " Стил и визия " в bTV. На 16 септември следва премиерата на книгата й " Пътеводител на положителния усет " - актуален справочник за жанр на живот с бързи и лесни практични препоръки, които са съобразени с самостоятелните ни потребности. В него ще намерите някои от златните правила и вековните обичаи в изкуството на етикета и положителните маниери по одобрен и новаторски метод.

Снимка: Личен списък

Книгата е разграничена на пет глави, които срещат читателите с насоките за начин на живот метод на живот през 21 век. В първа глава ще намерите хрумвания по какъв начин да изградим персонален жанр:
главните насоки за дрескод;как да организираме нашия гардероб;как да комбинираме облекла и аксесоари;каква е подобаващата прическа за нас;какви са главните стъпки за гримиране и всичко належащо за съвършения жанр и визия.
Във втора глава фокусът е върху златните правила за етикет и положителни маниери - какъв е протоколът на маса - потреблението и предназначението на принадлежности за хранене, чаши и какво споделя етикетът при тяхното сервиране. Има специфична тематика за това по какъв начин да бъдем съвършен посетител и хазаин, както и за умеенето да водим диалог.

Трета глава е отдадена на познанията в кулинариятал Четвърта глава има за цел да насочи фокуса на читателите към разнообразни вдъхновяващи места и събития като именития кино фестивал в Кан. Пета глава насочва вниманието повече към нас.

Повече за книгата и за авторката ще намерите в Ladyzone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР