Станимира Петрова направи още една стъпка по пътя към титлата

...
Станимира Петрова направи още една стъпка по пътя към титлата
Коментари Харесай

Станимира Петрова и Светлана Каменова последваха Севда Асенова към финалите на купа Странджа“

Станимира Петрова направи още една стъпка по пътя към купата от купа „ Странджа “. Световната и трикратна златна европейска медалистка се класира за край в категория до 54 кг в зала „ София “. Българката взе втори следващ „ скалп “ на боксьорка от Аржентина, откакто през днешния ден преодоля съпротивата на София Роблес.

Станимира организира срещата със самочувствие и убеденост, като убеди и в трите рунда, че е по-добрата на кръга и взе успеха с 5:0 гласа. Трикратната носителка на купа „ Странджа “ ще срещне на следващия ден Сандра Драбик (Полша).

Светлана Каменова обезпечи трети край за България в женския бокс на интернационалния шампионат. Носителката на трофея за предходната година ще боксира за златото в неделя, откакто се поздрави с триумф над Сандра Крук (Полша) в категория до 57 кг.

Каменова сподели класа и с доста прецизни дейности на кръга не остави никакъв късмет на полякинята за безапелационната победа с 5:0 гласа. В неделя тя ще се изправи против Зичун Ксю (Китай) в борбата за купата.



Така България си обезпечи три финала при дамите. За злато на следващия ден ще боксират още (48) и Станимира Петрова (54). Довечера шампионатът продължава с.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР