Станимир Стоилов вярва, че може да постигне успехи с Казахстан.

...
Станимир Стоилов вярва, че може да постигне успехи с Казахстан.
Коментари Харесай

Станимир Стоилов поиска да промени мисленето на футболистите на Казахстан

Станимир Стоилов има вяра, че може да реализира триумфи с Казахстан. Българският експерт подписа контракт за две години с националния тим на страната.

" След като се получи с " Астана ", за какво да не се получи и с Казахстан ", съобщи той на въпрос за упованията от работата си. Първият мач на Стоилов ще е другарската среща с Унгария на 23 март, а три дни по-късно следва и контрола в България.

" Преговорите бяха доста дълги. На първо място искахме да уточним по какъв начин да работим, с цел да създадем тима по-добър. Живея в Казахстан отдавна и доста хора ме познават тук. Постоянно ме питаха по какъв начин би трябвало да наподобява националния отбор. Аз съм наясно, че има проблеми. Вярвам, че със взаимни старания ще вдигнем равнището и на националния тим, и на целия футбол. Ще се постарая да оказа помощ, защото виждам по какъв начин почитателите страдат и желаят победи на национално равнище ", съобщи Стоилов.

Според него футболистите в националния тим имат качества. " Трябва да трансформират мисленето си. Искам да работят като тим. Който мисли, че няма да може да бъде екипен състезател, няма място в националния. Ако някой не се показва на равнище в клубния си тим, също няма място тук ".

Стоилов съобщи, че продължителността на контракта му няма значение. " Когато ми кажат, ще си потегли без проблеми. Дошъл съм да оказа помощ. "

Надеждите му са, че след раздялата посред им " Астана " ще продължи да се развива добре. Още с идването си през 2014 година Стоилов трансформира тима в хегемон в страната и завоюва четири следващи трофеи, като изведе състава и до положителни представяния в евротурнирите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР