Станимир Стоилов, треньор на казахстанския Астана“, е готов да продължи

...
Станимир Стоилов, треньор на казахстанския Астана“, е готов да продължи
Коментари Харесай

Мъри готов за нов договор с „Астана“

Станимир Стоилов, треньор на казахстанския „ Астана “, е подготвен да продължи работата си в клуба и след приключването на сегашния му контракт през декември. Мъри не изключи тази опция на конференцията след гръмката победа с 4:1 като посетител над „ Кайсар “, където старши треньор е Стойчо Младенов.

„ Има още доста време до края на годината и моя контракт – сподели някогашният треньор на „ Левски “. – Щом постъпи предложение от клуба, ще седнем и ще го обсъдим. Сега имаме по-важни задания. Предстоят сложни мачове в групите на Лига Европа. Ще се опитаме да излезем от тях и да зарадваме Казахстан. “

В дуела сред тимовете на българските треньори, „ Кайсар “ поведе незабавно след почивката след автогол на Шитов, само че „ Астана “ направи поврат след попадения на Граховац от дузпа, Шитов, Логвиненко и Тагиберген. Победата бе девета поредна за „ Астана “ и отборът е водач в класирането с 63 точки. „ Кайсар “ пък няма триумф в последните три мача и е седми в таблицата с 29 точки. Тимът на Мъри е с два мача по-малко от втория „ Кайрат “, който изостава на точка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР