Станимир Стоилов се оправда с условията на терена във Велико

...
Станимир Стоилов се оправда с условията на терена във Велико
Коментари Харесай

Стоилов с тирада: Много хора мразят Левски

Станимир Стоилов се оправда с изискванията на терена във Велико Търново след загубата с 0:1 от Черно море. Според експерта, тимът му не е съумял да разгърне целия си капацитет, откакто теренът е бил заледен и е нямало по какъв начин " сините " да играят своята игра.

„ Днес мъчно можехме да приказваме за надиграване. Късметът не беше с нас. Това, което всички желаеха, са удовлетворени – няма да има отсрочване на мачовете. Ще играем на ледената пързалка. Може да са щастливи всички. Загубихме най-важните си качества през днешния ден – скоростта и комбинативността. Никой не взе положително решение за днешния мач, аз за футбол в тези условия не мога да приказвам “.

„ Стараха се футболистите, имаха предпочитание. Не успяхме да отбележим, до момента в който те имаха шанс. На такива терени това е общо взето. Не може да играем подобен футбол. Сега ще има успокоение, за всичко съм отговорен аз. Нека продължат да се гаврят с мен и всички. Да търсим отговорни незабавно след мача – не можем. Има виновност Михайлов, защото сме позволили гол. Заледен терен. Всичко се намества в българския футбол. За играта ще приказвам, когато се оправят терените “.

„ Исках да нападаме повече, получи се добре, само че нито завършващото подаване, нито удар може да се получат при тези условия. Поздравявам Черно море, защото през второто полувреме не успяхме да създадем задоволително мелета “.

„ На 200% съм сигурен, че идния кръг ще играем по-добре. Най-добрите ни играчи изгубиха огромните си качества. Нашият тим е добре окомплектован, има упоритост и качества, само че видяхте на какви условия играем. Всички може да са спокойни към този момент. Знам, че има боязън и ненавист към нашия тим, има доста хора. Срещу Левски всичко е позволено – не е ужасно “, приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР