Станимир Стоилов определи съвсем логично и точно успеха на неговия

...
Станимир Стоилов определи съвсем логично и точно успеха на неговия
Коментари Харесай

Няма друг като Мъри

Станимир Стоилов дефинира напълно разумно и тъкмо триумфа на неговия Левски над ПАОК за исторически. С него Мъри към този момент еднолично държи един треньорски връх в българския футбол, показва " Мач Телеграф ".

Солунският клуб беше 11-ият съперник, който сегашният ментор на " сините " изхвърли от Европа. Осем от тях са жертви на Левски, два на Ботев (Пд) и един на Литекс.

Така Мъри изпревари светила като Люпко Петрович и Аспарух Никодимов, с които до момента делеше върха. Еврошампионът с Цървена звезда от 1991 година и Паро имат взети по 10 скалпа в Европа в интервалите, в които са били отпред на български клубове. Люпко реализира това с Левски, Литекс и ЦСКА, а пропорциите сред тези три клуба са 4-4-2. Никодимов пък отстрани своите 10 противника все като треньор на ЦСКА, като би трябвало да се регистрира, че описът на неговите жертви звучи най-престижно. Това се дължи на наличието на два настоящи европейски първенеца, каквито са Нотингам Форест и Ливърпул. Четвърти е Димитър Пенев, който с ЦСКА може да се похвали с 9 отстранени противника.

Но фактът си е реалност, а той е, че Станимир Стоилов към този момент е еднолично номер 1 и самоуверено може да огледа към увеличение на преднината си на върха пред всички останали свои сътрудници от гилдията. А това ще стане, в случай че успее да отстрани малтийския Хамрун.
 Христо Йовов: Мъри намира отличен баланс да не изхарчи пари, а в това време Левски да играе добре
Христо Йовов: Мъри намира отличен баланс да не изхарчи пари, а в това време Левски да играе добре

Стоилов знае най-добре, че е доста по-лесно да се отбраняваш, в сравнение с да атакуваш, разяснява Бижутера
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР