Станимир Стоилов може да напусне Левски за втори път в

...
Станимир Стоилов може да напусне Левски за втори път в
Коментари Харесай

Ултиматум от Стоилов - напуска Левски, ако Иво Ивков бъде освободен

Станимир Стоилов може да напусне Левски за повторно в кариерата си. Сега обаче това ще стане по негово предпочитание, написа " Мач Телеграф ". Треньорът бил безапелационен, че няма да остане на " Герена ", в случай че изпълнителният шеф Иво Ивков изхвърчи от управата на клуба.

Самият Ивков преди няколко дни разгласи, че усеща, че дните му в Левски са преброени, защото има съществени разлики с Наско Сираков.

Твърди се, че Стоилов е бил подготвен на решителна крачка преди следващата замяна на удари сред Ивков и Сираков. И още преди мача с Ботев (Враца) е декларирал, че повече не устоя и нищо не го стопира да си тръгне.
 Жоро Игнатов
Жоро Игнатов " дойде " при Мъри и Наско

Майтапят се със обстановката в Левски

Феновете обаче са съумели да го разубедят, че не трябва да подхваща сходен ход, който сега може да се окаже гибелен за тима. Не се знае дали Мъри няма да промени мнението си след мача в Кърджали и да реши, че Сираков ще има задоволително време по време на паузата на шампионата, с цел да мисли върху разновидностите за нов треньор.

На " Герена " не били очаровани от опцията Левски да бъде оставен да се оправя без Станимир Стоилов. В сегашния миг мъчно някой различен треньор ще успее да влезе в обувките му. Особено, когато зад Стоилов стоят съвсем всички почитатели. Мъри съумя да ги сплоти след завръщането си и постави завършек на раздорите.

За опцията Станимир Стоилов да се раздели със " сините " загатна и една от фракциите на Левски - QVDP.

" Двамата индивида, свършили голямо като количество и качество работа, вместо да получат самопризнание и признателност за труда си, са на път да изоставен клуба. Преди да се обединим, би трябвало да се разделим, с цел да забележим кой кой е. Кой кой към този момент се вижда и с просто око. По делата се познават хората, не по думите! ", пишат последователите.
 Първата международна война в Левски
Първата международна война в Левски

Големи мъже стават за срам
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР