Станимир Стоилов и неговият отбор Астана продължават в плейофния кръг

...
Станимир Стоилов и неговият отбор Астана продължават в плейофния кръг
Коментари Харесай

Станимир Стоилов и "Астана" се класираха за плейофите на Шампионската лига

Станимир Стоилов и неговият тим " Астана " не престават в плейофния кръг на Шампионската лига, макар че изгубиха от " Легия " (Варшава) с 0:1 като посетител.

Първенецът на Казахстан завоюва семейството си преди седмица с 3:1, само че във Варшава потрепери, откакто беше на един гол от отпадането.

Единственият гол за " Легия " означи Якуб Червински в 76-ата минута, засичайки с глава центриране на Шимански. Отлични шансове пропуснаха още Садику и Гилерме.

" Астана " не беше на висотата от първия дуел, само че все пак съумя да продължи към плейофите. Това подсигурява на отбора, че ще взе участие минимум в групите на Лига Европа.

След идването на Стоилов на треньорския пост, в миналите два сезона " Астана " игра поредно в групите на Шампионската лига и Лига Европа.

На последното ходило преди групите ще има още българско присъединяване. Живко Миланов и неговият АПОЕЛ отстраниха румънския отличник " Виторул " след продължения. В постоянното време дуелът приключи 1:0, само че в спомагателните 30 минути кипърците вкараха още три попадения.

Миланов игра 120 минути за АПОЕЛ.

ЦСКА (Москва) с Георги Миланов победи с 1:0 АЕК (Атина) и с общ резултат 3:0 се класира за плейофите. Единственият гол вкара Бибрас Натхо четвърт час преди края, а Миланов влезе като запаса в 81-ата минута.

Всички тимове, които се класираха за плейофите в Шампионската лига
Шампионски поток
(поставени)
" Олимпиакос "
" Селтик "
" Копенхаген "
АПОЕЛ (Никозия)
" Марибор "

(непоставени)
" Карабах "
" Астана "
" Риека "
" Апоел " (Беер Шева)
" Славия " (Прага)

Нешампионски поток
(поставени)
" Севиля "
" Наполи "
" Ливърпул "
ЦСКА (Москва)
" Спортинг " (Лисабон)

(непоставени)
" Стяуа "
" Йънг Бойс "
" Ница "
" Хофенхайм "
" Истанбул Башакшехир "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР