Станимир Стоилов е сред вариантите за нов старши треньор на

...
Станимир Стоилов е сред вариантите за нов старши треньор на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов става треньор на шампиона на Унгария?

Станимир Стоилов е измежду разновидностите за нов старши треньор на унгарския футболен първенец Ференцварош, оповестява Българска телеграфна агенция.
 Станимир Стоилов отива в Хасково, с цел да се срещне с почитатели на Левски
Станимир Стоилов отива в Хасково, с цел да се срещне с почитатели на Левски

Специалистът беше там и през предходната година, когато " сините " организираха срещи с почитатели из България във връзка сдружението " Левски на левскарите "

Грандът от Будапеща остана без ментор, откакто Станислав Черчесов беше уволнен нощес след изненадващото отпадане на тима в първия кръг на квалификациите на Шампионската лига след домакинска загуба с 0:3 от Клаксвик (Фарьорски острови). Първата среща беше приключила 0:0. Според изданието Infostart краткотраен старши треньор на " зелено-белите " ще бъде Мате Чаба.

Стоилов, който е някогашен селекционер на националните тимове на България и на Казахстан, за последно работи в Левски, само че напусна при започване на април поради недоразумение с клубната администрация на " сините ".

56-годишният български познавач е препоръчан на управата на Ференцварош, само че възможностите му да поеме състава не са огромни, защото любимец на управлението за овакантения пост е различен задграничен експерт, с който към този момент са извършени първи договаряния.

В България на клубно равнище Стоилов е работил още в Литекс (Ловеч) и в Ботев (Пловдив), а в чужбина - в Анортозис (Кипър) и в Астана (Казахстан).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР