Станимир Станев е освободен от поста заместник-главен секретар на МВР,

...
Станимир Станев е освободен от поста заместник-главен секретар на МВР,
Коментари Харесай

Освободиха Станимир Станев от поста зам. главен секретар на МВР

Станимир Станев е освободен от поста заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи , заяви bTV. Информацията не е публично доказана.

Станев заемаше тази служба от януари 2022 година Според медията аргументите за освобождението му не са ясни. Станев беше в продължителни болнични. Затова първо за изпълняващ длъжността зам.-главен секретар на Министерство на вътрешните работи бе назначен Живко Коцев. Той обаче бе назначен за основен секретар на Министерството на вътрешните работи, а за негов заместител отрасловият министър Калин Стоянов назначи Димитър Кангалджиев.

Станимир Станев е роден на 4 юни 1965 година в Пловдив. От 26 септември 1992 година влиза в системата на Министерство на вътрешните работи като чиновник в Транспортна полиция. Бил е шеф на отдел в Главна дирекция (ГД) " Криминална полиция ". На 8 юни 2021 година е преназначен на длъжността шеф на Групово дело " Национална полиция ". От 4 януари 2022 година той е преназначен на поста заместител основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
 Живко Коцев става краткотраен зам. основен секретар на Министерство на вътрешните работи
Живко Коцев става краткотраен зам. основен секретар на Министерство на вътрешните работи

Поради дългата неспособност на гл. комисар Станимир Станев да извършва отговорностите си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР