Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг Предстои втори опит на делото срещу Станимир

...
Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг
Предстои втори опит на делото срещу Станимир
Коментари Харесай

Втори опит: Започва делото срещу Рагевски за убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед

 Станимир Рагевски
Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг

Предстои втори опит на делото против Станимир Рагевски за осъществените от него две жестоки убийства – на брокерката Теодора Бахлова и на Юмер Мехмед.

На 23 февруари съдът не даде ход на делото след първото съвещание от процеса. Причината беше, че юристът на Рагевски Ваня Радиева не се яви на съвещанието . Съдът тогава й наложи санкция от 500 лв. поради дейностите й.

Припомняме ви, че за това, че нa 29 октомври 2020 година е умъртвил съзнателно брокерката в бургаски апартамент. Твърди се, че той е употребявал револвер „ Макаров “ , диаметър 9×18 със премахнат заводски номер.

Рагевски е обвинен за това, че на 4 август 2021 година, в ателие в бургаския ж.к. „ Зорница “, съзнателно е умъртвил Юмер Мехмед . Според прокуратурата той още веднъж е употребявал „ Макаров “ диаметър 9×18 със премахнат заводски номер. Между 29 октомври 2020 година и 4 август 2021 година в Бургас, Рагевски е държал револвер „ Макаров “, диаметър 9×18 със премахнат заводски номер, както и 15 патрона, а по-късно на 4 август 2021 година е предал на Деян Дичев оръжието и 13 патрона, без съответно позволение.

Привлечен е още като обвинен и за това, че на 4 август 2021 година, в Бургас е популяризирал, като е предал на Дичев, високорискови наркотични субстанции .

Второто съвещанието на Бургаската окръжна прокуратура по делото ще се организира през днешния ден от 14:00 часа .

Очаквайте детайлности!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР