Станимир напусна Hell’s Kitchen България след поредица от грешки по

...
Станимир напусна Hell’s Kitchen България след поредица от грешки по
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изрита без да му мигне окото един от мъжете в Hell’s Kitchen

Станимир напусна Hell’s Kitchen България след поредност от неточности по време на решаващата вечерна резервация за седмицата. Синият тим претърпя цялостен неуспех и съумя да разочарова надълбоко началник Ангелов, до момента в който алените се оправиха чудесно с издаването на поръчките си и оставиха специфичните си посетители повече от удовлетворени.

Преди решаващата вечерна резервация да започва, Мариела, Нина и Гичка се изправиха една против друга в кулинарен трибой на тематика „ Перфектната вечеря за Великден “. Гичка бе безапелационният победител от надпреварата сред трите и освен получи назад готварската си куртка, само че и голямо самопризнание от Виктор Ангелов. След трибоя, Нина и Мариела продължиха борбата за оставане в предаването. Нина беше разпределена за капитан на сините, до момента в който Мариела остана да води аления тим.

Вечерната резервация стартира малко несигурно за експертите в алената кухня, само че те бързо съумяха да се провеждат и даже да успокоят суматохата на своя капитан Мариела. За разлика от тях, сините затъваха в дребни неточности, които се превръщаха в големи проблеми. Станимир по този начин и не се оправи със специфичната поръчка на Ернестина Шинова – най-обикновени спагети Алио е олио, от което цялата ВИП маса повече от час не получи никаква храна. Въпреки напъните на началник Ангелов да размести станциите по метод, по който нещата да тръгнат, грешките при сините не спираха и те се озоваха в общежитието още преди вечерята да е завършила.

Повлиян от афект след проблематичната вечеря, Станимир най-демонстративно събра багажа си, а по-късно бе посочен и като трети номиниран от изгубилия наследник тим. Заради нежеланието му да се бори, началник Ангелов не мисли дълго и по този начин Станимир се трансформира в следващия напуснал Hell’s Kitchen България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР