Стане ли въпрос за наистина впечатляващи трансформации, то едно от

...
Стане ли въпрос за наистина впечатляващи трансформации, то едно от
Коментари Харесай

Паркирането на този G-Wagen вероятно е проблем, това е Mansory Gronos 6×6

Стане ли въпрос за в действителност впечатляващи трансформации, то едно от имената, които незабавно идват мислено, е това на Mansory. Дали ги намираме за красиви или не, това е напълно друг въпрос, само че истината е, че техните творения не оставят хората равнодушни. А този случай е повече от сладкодумен: Mansory Gronos 6×6 е издигнат и продължен с още една задвижваща ос G-Wagen, добавящ колосална мощ и също толкоз впечатляващи офроуд качества.

Gronos 6×6 на процедура е удължена версия на миналогодишния Gronos 4x4, добавяйки един чифт колела е „ леген ” откъм гърба. Целият този „ пикап ” е нагизден с толкоз въглерод, че даже става гротескно.

На всичкото от горната страна имаме и така наречен „ самоубийствени ” порти (отварящи се една против друга), характерност, която тунерите вкараха с оригинала от предходната година.

Що касае размерите, Gronos 6×6 е с 25 см по-висок и по-широк, дължината му със 130 см по-дълга от тази на общоприетия G63. Вероятно е ненужно да се споделя, само че всяка една от 10-те бройки, които ще бъдат направени, е напълно персонализирана съгласно условията на всеки клиент. В случая този образец е изпълнен в тюркоазена кожа, броят емблеми Mansory е мъчно да се преброят, очевидно с цел да няма никакво подозрение кой стои зад този план. Акцентът е специфичната тапицерия на тавана с над 3000 светодиода, неповторимата шарка на карбоновите елементи, като стелките даже са кожени.

Това, което разграничава 6-колесния модел от 4-колесния Gronos, е значително нараствания пътен луфт и спомагателния предпазен комплект, предопределени да създадат модела подобаващ за рисков офроуд. Отпред са инсталирани нови амортисьори, предната ос е подсилена, има спомагателни заключващи се диференциали и нова раздатъчна кутия.

На какви гуми стъпва и какво е задвижването му - вижте на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР