Станалото вече традиционно събитие „Доган сарай бийч фестивал бе организирано

...
Станалото вече традиционно събитие „Доган сарай бийч фестивал бе организирано
Коментари Харесай

Баница за Ахмед Доган на „Доган сарай бийч фестивал“

Станалото към този момент обичайно събитие „ Доган сарай бийч фестивал " бе проведено и през днешния ден в парк „ Росенец ".

Протестиращите оставиха край оградата на парцела, свързван с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган две „ почетни оставки " - на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.

За Доган бе оставена баница - знак на властта, акцентирайки, че точно той разпределя частите от нея.

Организаторите на акцията имаха и още един подарък - книгата на Стефан Цвайг „ Между власт и морал рядко има връзка ".

Инициаторът на станалото към този момент обичайно плажуване Асен Бонджев разяснява:

„ Имам да оставя една почетна оставка за Бойко Методиев Борисов, министър-председател на България. Ние, жителите и суверенът на Република България не признаваме легитимността и незаконната власт на актуалното държавно управление. Настояваме за незабавна оставка и осъществяване на предварителни избори. Почетна е, тъй като, по този начин както има и почетни ръководители, които не би следвало да имат власт, само че действително - разполагат с власт и тя е подмолна, по този начин и ние - жителите, с нашето наличие на улиците, на площадите, ние се явяваме коректив на властта и демонстрираме какво би трябвало да се случи. А то е доста просто - оставка на Гешев и Борисов ", разяснява Бонджев.

Актове, че част от постройките в така наречен летни сараи на Ахмед Доган са противозаконни, са разлепени на постройките в парк „ Росенец ". Както към този момент БНР-Бургас осведоми (вижте тук) едвам няколко от постройките там са със строителни документи. Останалите са издигнати без позволение за градеж, без капиталови планове и координиране с контролните органи. Ако няма възражения, те би трябвало да бъдат съборени.

А разлепените актове е посочено, че строителят на обектите е „ незнаен ". Част от тях са издигнати в парцели на „ Хермес Солар ", а други - в държавни имоти. Едната двуетажна сграда е вдигната на плажната линия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР