Станалото тази нощ в Лондон е това, което се случи

...
Станалото тази нощ в Лондон е това, което се случи
Коментари Харесай

Жертвата на "Наглите" Киро Киров с разтърсващи разкрития за бандата, страшилището Йожи и един мистериозен рижав мъж!

Станалото тази нощ в Лондон е това, което се случи преди седмица в Лондон. Още по-лошо е, че при предния случай, когато е имало концерт, хората е имало опция да бъдат проверявани, а тук всичко става на улицата. Един автомобил излиза от придвижване и той потегля към пешеходците. Това съобщи в " Комбина " Киро Киров - една от жертвите на " Наглите ", който изкара 17 дни в плен и заплати 1 милион лв.. Той бе в студиото със сина си Иван. " Повечето от жертвите на наглите отхвърлят да приказват, тъй като ги е боязън за себе си, за фамилията си и за всичките си близки, тъй като може двама от " Наглите " да излязат на независимост ", съобщи Лора Крумова.

" Ние следим случая през всички тези години. Въпросният Йожи е излизал два пъти за по 10 дни в отпуск, нещо, което е незаконно. Това се случва освен с него, само че и с други нарушители. Това е нелегално, незаконно и евентуално се прави от чиновници в пандиза или шефове. Това е една от следващите публични секрети. За Йожи го знаем от преди този момент нещо. Нямам концепция с кого съм комуникирал по време на договарянията, кардинално той е спряган. За мен всички са еднообразно отговорни и е цялостен парадокс да бъдат пускани в отпуск. Какво е правил той 10 дни в отпуск? ", запита сина на Киров.

" Ужасът на този гнет остава вечно в нас, макар че ние не приказваме непрекъснато за него, дори изобщо не го вършим. Състоянието на раздразнителност, на заострено внимание, остава вечно. Мислиш, че може да ти се случи всеки миг още веднъж. Отключваш си врата и гледаш обратно, обръщаш се. Това става всекидневие ", сподели Киро Киров.


" Съдебното решение да ги освободят е напряко шокиращо. Едно такова решение е цялостна безочливост, тъй като - първо не са изтърпели даже половината присъда, второ - те са рецидивисти, нямат право на предварително освобождение ", добави той.

" На 6 000 пандизчията им се лишават гражданските права - не могат да гласоподават, само че не им се лишава правото с труд да могат да си изплатят присъдата. Това би трябвало да е обвързване ", съобщи Иван.

" Съдиите до неотдавна даже не бяха известни. Във вчерашния вестник чак видях имената им и семейството на психолога - жена, която е дала мнение. Съдията, който е дал разрешението за освобождение на Йожи е арбитър, който при обвързване 15 дни след делото да даде пояснение за аргументите по какъв начин го е решил, е закъснявал постоянно с по 3 - 4 месеца. Истинските рецидивисти са в правосъдната ни система. Във вестника има и намек, че тук играят пари ", сподели Киров.

" В една естествена правосъдна система, когато има серия от такива закононарушения. Тогава става казус и страна трансформира закона, с цел да не се случва това. Тук обаче няма такова нещо ", съобщи Иван.

" Политиката е на всички места. Естествено има някаква защита. От политиката и политиците зависи промяната в правосъдната система ", сподели Киров. " В първата кола, с която ме взеха си говореха на сътрудник. Аз ги възприех като служители на реда по облеклото, уповавам се да не са били ", сподели още той.

" При това, което се случва тази седмица, мисля че кукловодите на " Наглите " са на открито ", сподели Иван, чиито думи бяха подкрепени от тези на татко му: " Винаги съм считал, че има хора над тях, които са на независимост ".

" В един диалог пред полицията споделих, че един от причинителите сподели пред различен, че е пристигнал от 2000 километра. А в този момент нещо, което не помня дали съм ви казвал. Човекът, който ме снимаше, с цел да изпрати фрагменти на сина ми, че съм жив, имаше странни очи и беше рижав. Този човек в този момент не е в пандиза ", сподели Киров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР