Станалият вече традиционен и любим на столичани Pet Fest и

...
Станалият вече традиционен и любим на столичани Pet Fest и
Коментари Харесай

Всичко ново и полезно за твоя четириног приятел – на Pet Fest в Sofia Ring Mall

Станалият към този момент обичаен и обичан на столичани Pet Fest и тази година ще събере на едно място домашни любимци, техните стопани, инструктори и още доста експерти, компании и компании, предлагащи артикули и услуги за животни. Програмата включва демонстрации на образования на четириноги, информация за вярното хранене на котки и кучета, беседи за ранна профилактика на заболявания, изнесен урок от представители на „ учебно заведение за кутрета " и мн. други
На 9 юни в Sofia Ring Mall посетителите на Pet Fest ще могат да обновят своите знания, свързани с вярното развъждане и образование на четириногите им любимци на амфитеатъра в следните времеви шпации:
проява на образование на куче с Венци Дачевски от 11 часа
забавни обстоятелства за кръвните групи,кръвопреливането и кръводаряването при кучетата с ветеринарния доктор доктор Михайлова от 11.30 часа
проява на групата за избавяне с кучета на планинската спасителска работа към БЧК от 13 часа
Ранна профилактика на ставни болести при кучета с доктор В. Кирилов от 14:00 ч.
приспособено хранене на подрастващи котки и кучета(или какво е значимо да знаем за храненето от самото начало) с доктор Славена Буюклиева от 14:30 ч.
проява на Аджилити клуб България от 15.10 часа
" Училище за кутрета " (или за какво е толкоз значимо да започнеш образованието от най-ранна възраст) - показване на City Dogs от 16:15 ч.

А на вътрешната сцена всички фенове на котки ще могат да прегледат подбрани породи и да се осведомят за разнообразни новости.
Всички почитатели и стопани на най-хубавите другари на индивида са добре пристигнали на Pet Fest. Освен приятни и потребни срещи и страсти, ги чакат и специфични отстъпки от прегледите в клиниката за домашни любимци в мола - Zoocenter Pet Hotel SPA & Clinic. На самия ден тя ще е с отворени порти за всеки искащ да я прегледа и да се запознае с услугите, които оферират.
Елате и се забавлявайте с вашите домашни любимци! Дата е 9 юни, а мястото - нормалното - Sofia Ring Mall. Събитието се провежда в партньорство с Royal Canin иMars.
Sofia Ring Mall е единственият pet-friendly мол в страната, с помощта на към този момент обичайна си процедура да провежда събития, отдадени както на своите лоялни гости, по този начин и на техните домашни любимци, които постоянно са добре пристигнали в комерсиалния център.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР