Станалата популярна като голата кметица от Момин проход Диана Габровска

...
Станалата популярна като голата кметица от Момин проход Диана Габровска
Коментари Харесай

Първата наша актриса от филмите за възрастни с шанс за порно Оскар! Продава бельото си СНИМКИ

Станалата известна като голата кметица от Момин проход Диана Габровска показа, че доста съществено обмисля да направи търг, в който да продаде бельото си.

След като на бял свят излезе първият порнофилм с нейно присъединяване, я залели стотици запитвания дали има желание да продаде употребените си гащи.

" Толкова доста искащи има, всеки ден ме питат дали могат да се снабдят с мое персонално долни дрехи ", показа пред " Телеграф " Габровска.



Цена

Все още не е решила каква ще бъде първичната цена, на която ще го пусне, само че е безапелационна, че извоюваните пари ще употребява за свои персонални цели. " Нямам желание да натрупвам непотребни дивиденти, считам, че не е изключително етично да разглася извоювани пари в поддръжка на някаква благотворителна идея ", добави още Диана.

Красавицата описа, че към този момент се усеща изцяло в свои води в новото си амплоа. " Ето ще ви дам една вест, през днешния ден е премиерата на втория ми филм ", показа Габровска. В лентата тя ще влезе в нова роля и загатна, че е допустимо да е в сцена с мъж.

Но въпреки всичко ще оставя на хората опцията да гледат и сами да схванат с усмивка показа тя.



Продължение

Първото й присъединяване във филм за възрастни провокира сериозен интерес, а сървърите в Гърция били безусловно пред гърмеж. След него нашенката има огромен късмет даже да се снабди с премия от така наречен порно Оскари, които ще се проведат при започване на идната година в Лас Вегас.

" Главният редактор на AVNр ме е забелязал и е написал доста ласкателна публикация за мен като изгряваща звезда, тъй че имам вяра, че за мен най-хубавото следва ", описа още Диана Габровска.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР