Станахме свидетели на редки, но ценни моменти на единство, но

...
Станахме свидетели на редки, но ценни моменти на единство, но
Коментари Харесай

Дариткова: Да съхраним малкото неизгорени мостове, ние се смирихме

Станахме очевидци на редки, само че скъпи моменти на единение, само че и на демонстративно евакуиране на депутатски банки, съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева при започване на новия политически сезон. Хората видели както депутати, които са взели участие в съвещанията от лечебните заведения, по този начин и депутати без маска. Парламентарният началник напомни и бесилката на протестиращите пред Народното събрание. Всички можем да станем жертви на тази бесилка, регистрира Цвета Караянчева. Тя още веднъж акцентира внушенията, че изборите ще са нечестни. Това, по думите й, ще подкопа доверието в демокрацията.

Здравната рецесия бе акцент в декларацията на ГЕРБ за старт на политическия сезон. За ръководещите цел е запазване здравето на хората и вероятностите за бизнеса. ПГ на ГЕРБ е подготвена да се вслуша във всеки рационален глас, посочи тя, а за ГЕРБ съдружник в борбата с вируса ще са болшинството от българските жители. Ще подкрепяне с всички сили българските медици, българските учители, увери Даниела Дариткова. Тя прикани депутатите да вземат образец от хората, които са избрали да оказват помощ. ГЕРБ регистрираха жертвите на вируса.

Управляващото болшинство устоя на натиска на опозицията, сподели още Дариткова и благодари на всички депутати, които са останали да работят в законодателния орган. От ГЕРБ припомниха апелите на президента за оставка на кабинета, само че герберите остават удовлетворени, че не се поддали на неговите несъстоятелни апели. В противоположен случай щяло да има политически рецесия с изключение на здравна. Иначе ГЕРБ се вслушали в митингите, само че видели и неспособността на техните водачи. Протестите ни направиха по-смирени, акцентира Даниела Дариткова.

Темата за датата на изборите била незначителна за ръководещата партия. От ГЕРБ още веднъж настояха за изброи допустимо най-скоро. Призоваваме президентът Румен Радев да насрочи избори допустимо най-скоро, изиска шефката на депутатите от ГЕРБ.

Да съхраним дребното неизгорени мостове, настоя още Дариткова. Партията нямало да възприема опозицията като врагове. Ние ще бъдем отворени за разговор, както в този момент, по този начин и след парламентарните избори, регистрира тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР