Станахме свидетели на безпрецедентен погром в центъра на столицата във

...
Станахме свидетели на безпрецедентен погром в центъра на столицата във
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Защо да подавам оставка? Защото хиляди служители на МВР си свършиха работата?

Станахме очевидци на невиждан разгром в центъра на столицата във вчерашната вечер. По думите му единствено навременната и съответна реакция на полицията и жандармерията са предотвратили по-сериозни вреди, даже жертви.

Министърът сподели, че е изумен от настояванията за оставката му.

" Защо? Защото хиляди чиновници на Министерство на вътрешните работи си свършиха работата. Ако аз подам оставка, това значи да ги предам. Не считам, че министърът на вътрешните работи би трябвало да е изкупителна жертва за дългогодишните проблеми в Българския футболен съюз ", съобщи Стоянов.

Министърът посочи, че дейностите на полицията и жандармерията са реципрочни на експанзията от страна на крайни почитатели, чиято цел е била да окървавят митинга.

" Само за час бяха потушени вълнения, които в някои европейски страни се трансформират в всеобщи. В същото време не одобрявам дейностите на единици чиновници, които превишиха правата си и не се оправиха със задачата да не се поддават на провокации ", съобщи Стоянов, представен от

Той посочи, че шефът на Столична дирекция на вътрешните работи е назначил вътрешна инспекция. За задачата няма да се чакат нормативните периоди, инспекцията ще се извърши в незабавен порядък.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР