Станаха ясни имената на тримата пасажери, които са останали в

...
Станаха ясни имената на тримата пасажери, които са останали в
Коментари Харесай

Кои са пасажерите от отклонения към Минск самолет, останали в Беларус?

Станаха ясни имената на тримата пасажери, които са останали в Беларус, откакто полетът от Атина за Вилнюс, беше отклонен в неделя от беларуските управляващи и кацна в столицата Минск, заяви Катимерини.

Налице са догатки, че те са свързани с беларуските познавач служби и са взели участие в интервенцията по отвличането на опозиционния беларуски публицист Роман Протасевич и приятелката му София Сапега, които бяха на борда.

Гръцкият жител Ясонас Зисис се свързал с изданието Катимерини и съобщил, че той е един от тримата, останали в Беларус. Зисис твърди, че е видял Протасевич, само че не е имал концепция кой е той. Зисис останал в Минск, защото това била и окончателната му дестинация, защото отивал при брачната половинка му, която е от Беларус, и живеела непрекъснато там.

Другите двама пасажери от полета на Райънеър, останали в Минск, са Александра Стабредова и Сергей Кулаков, оповестява още Катимерини, базирайки се на беларуската телевизия.

Причината била същата - окончателната им дестинация била Минск и те трябвало да се трансферират на полет от Вилнюс към беларуската столица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР