Станаха ясни детайли от срещата между представители на Интер и

...
Станаха ясни детайли от срещата между представители на Интер и
Коментари Харесай

Интер не искат Кепа, но си харесаха други двама от Челси

Станаха ясни елементи от срещата сред представители на Интер и Челси в сряда към допустима договорка за прекосяването на Андре Онана на “Стамфорд Бридж ”.

Както е известно, лондончани демонстрират мощен интерес към вратаря на “нерадзурите ”, който е оценен на 40 млн. евро. От британския клуб имаха концепцията фрапантно да понижат тази сума, включвайки своя пазач Кепа Арисабалага в предлагането си към своите сътрудници в миланския гранд. Според “Гадзета дело спорт ” обаче на въпросната среща от Интер са отказали този вид. Вместо това оттова са си харесали други двама играчи, които биха могли да бъдат включени в договорката. Става въпрос за бранителя Трево Чалоба и халфа Рубен Лофтъс-Чийк. Бранителят би бил вероятен заместител на напускащия в посока Пари Сен ЖерменМилан Шкриняр, а що се отнася до полузащитника, в клуба обмислят да обновят халфовата си линия през лятото.

Междувременно, повода за отхвърли на опцията с Кепа е, че в Интер към този момент са си избрали нов вратар при продажба на Онана. Това е Гулиелмо Викарио, който през последните два сезона впечатлява с изявите си с екипа на Емполи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР