Станаха известни подробности за конфликта между мениджъра на Арсенал Микел

...
Станаха известни подробности за конфликта между мениджъра на Арсенал Микел
Коментари Харесай

Разкриха подробности за конфликта между Артета и Обамеянг

Станаха известни детайлности за спора сред мениджъра на Арсенал Микел Артета и нападателя Пиер-Емерик Обамеянг.

Габонецът беше изключен от състава за мача от Висшата лига против Саутхемптън, а през днешния ден му лишиха и капитанската лента.

След мача с Евертън (1:2) Обамеянг изиска позволение да пътува до Франция, с цел да посети майка си и да я заведе в Англия. В началото на годината " артилеристите " към този момент бяха пуснали играча на майка му поради тежкото й заболяване.
 Обамеянг дал единодушието си за трансфер в Барселона
Обамеянг дал единодушието си за трансфер в Барселона

Но би трябвало да понижи заплатата си

Този път на Обамеянг беше позволено да пътува до Франция в сряда, при изискване че се върне същата вечер, с цел да участва на тренировката в четвъртък.

Футболистът не направи това - той отлетя за Англия рано сутринта. Източници на The Athletic означават, че Обамеянг е съумял да пристигна на подготовка, само че клубът реши, че той въпреки всичко е нарушил съглашението.

Ситуацията се усложни от обстоятелството, че след пътуването Обамеянг трябваше да се изолира, до момента в който получи негативен PCR тест, което той не направи. 32-годишният футболист счита, че тест, изработен във Франция, ще бъде задоволителен, с цел да възобнови тренировките.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР