Станах доброволец в Александровска болница, защото така ми идва отвътре.

...
Станах доброволец в Александровска болница, защото така ми идва отвътре.
Коментари Харесай

Няма да повярвате с какво се захвана вдовицата на Боян Петров

Станах доброволец в Александровска болница, тъй като по този начин ми идва от вътрешната страна. Аз сложих каруцата пред магарето, защото започнах да изучавам и за сестра в МУ-София. Моята последна цел не е да остана в болница, а да се занимавам със здрави хора, на тях да съм потребна.

За мен онлайн образованието може да има и доста плюсове, не е единствено минуси. Това сподели за bTV Радослава Ненова, брачна половинка на починалия планинар Боян Петров.

Всички видяхме, че коронавирус не е интрига. Затова сега не се усещам като доброволец, а като наемник. Сега има доста повече заболели, доста повече стрес, в доста от хората има суматоха. През 2021 година този проблем няма да е позволен генерално.

Хубаво е, когато някой пациент е признателен. Имам такива, които са се прибирали да ми създадат подарък, защото съм била добра с тях, като ангел страж, добави Радослава Ненова.

Една от дилемите ми като доброволец заран, когато стартира промяната, е да измерим индикаторите на болните в отделението. Записват се, лекарите назначават лекуване, раздават се медикаменти, поставят системи, някоя инжекцийка.

Не е комплицирано, само че е трудоемко, тъй като има доста пациенти. Случва се, някои да не съумеят да се преборят с заболяването, да почине и техен непосредствен, сподели още Радослава Ненова.

Боян участва в диалозите ни, когато вървим на планина, си описваме истории, тъй като там остава мощната връзка. Чудя се, какво би направил през днешния ден с коронавирус, защото има диабет, не би ходил в лечебните заведения, откакто диабетиците са най-рисковата група, само че нещо щеше да направи. Понякога си представям какво би помислил, в случай че той можеше да ми каже нещо. Щеше да ми каже, че постоянно е удовлетворен от мен, откровена е Радослава Ненова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР