Стана ясно защо водещата на "Лице в лице" Цветанка Ризова

...
Стана ясно защо водещата на "Лице в лице" Цветанка Ризова
Коментари Харесай

Край на мистерията с изчезването на Цветанка Ризова!

Стана ясно за какво водещата на "Лице в лице " Цветанка Ризова е била замествана от сътрудник. Още в понеделник от медията оповестиха, че по изключение предаването ще се води от Ивайло Везенков, кореспондент в Новините на bTV.

В обществената мрежа Георги Кадиев, който не попадна в листите на Българска социалистическа партия, се похвали с идно присъединяване в "Лице в лице ". Под неговия пост стартира оживена полемика. В един от тях питат Кадиев от Ризова или Везенков ще бъде препитван.

" Казаха ми при Цветанка. Изглежда е оздравяла, но да не провокирам ориста ".

Явно Георги Кадиев е получил позвъняване от екипа на медията и също е желал да знае кой ще бъде водещ на предаването.

Във Facebook другари на Кадиев към този момент задават въпроси, ще приказва ли за цената на тока и въглищните централи. Както и по горещия проблем с митингите на синдикати и служащи от мини "Марица - изток ".

Друг пита: "Кой от Българска социалистическа партия реши в 27 МИР да се сгромоляса до един народен представител " - толкоз Българска социалистическа партия вкара от Стара загора в Народното събрание.



Като модератор на полемиката Кадиев дава отговор: " На мен ми беше казано, че партийната организация била срещу моето водачество и щяло да има оставки. А какъв брой депутата ще има в Стара Загора зависи само от новата листа и акцията ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР