Стана ясно коя е партията, възразила срещу коалиционното споразумение.Една от

...
Стана ясно коя е партията, възразила срещу коалиционното споразумение.Една от
Коментари Харесай

БСП е възразила срещу коалиционното споразумение

Стана ясно коя е партията, възразила против съдружното съглашение.

Една от партиите, договарящи за взаимно ръководство, е възразила против съдружното съглашение, което се чака да бъде подписано през днешния ден. Това разгласи пред бТВ заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева от " ИТН ".

Тя акцентира, че това не е тяхната групировка.

Преди минути водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова заяви пред бТВ, че те са загрижени за някои от детайлите на съглашението, свързани със обществената политика.

Сега водачите на „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и „ Демократична България “ са се събрали на незабавна среща в Народното събрание, с цел да се уточняват текстове. Митева също е била помолена да участва.

„ От наша позиция сме изчистили всичко, доста деликатно сме се срещнали със съглашението. Имахме искания за изчистването на формулировки. От политическа позиция имахме някои въпроси – във връзка с назначенията и състезанията, които ще се организират в съответните ведомства. Мисля, че изчистихме текста “, сподели Митева, пише standartnews.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР