Стана ясно кой е наръчкания мъж от оряховския Спайдърмен. Припомняме, че

...
Стана ясно кой е наръчкания мъж от оряховския Спайдърмен.
Припомняме, че
Коментари Харесай

Вижте кой е наръчканият мъж от оряховския Спайдърмен /снимки/

Стана ясно кой е наръчкания мъж от оряховския Спайдърмен.
Припомняме, че екшънът се разигра в събота, а за него заяви медията ни.



Оказа се, че прободеният с нож е Илиян П. Преди две години майка му, която живеела в Италия, се разболяла от ковид и по-късно умряла, защото положението ѝ доста се влошило. Тогава, месеци наред, Илиян не могъл да прибере тялото на майка си, защото тя била мъртва единствено пред Национален осигурителен институт. Останалите институции водели по документи дамата жива.
Абсурдната история тогава провокира вълна от съпричастност и заля обществените мрежи, а десетки българи протегнаха ръка на мъжа от Оряхово, с цел да погребе майка си, написа Glasnews.bg.
Така, след 5 месеца вървене по тъгите, Илиян успя да погребе своята майка тук, на родна зема, в Мизия. След злополучната обстановка, в която мъжът се оказа, животът му като че ли се преобърнал - намерил си работа и срещнал жена, с която през миналия май сключили брак.
Сега, две години по-късно, Илиян още веднъж е пред тестване. Преди 2 дни малко преди среднощ на телефон 112 е получен сигнал за побой в Оряхово сред двама мъже. В разгара на скандала единият от тях нанесъл на другия порезна рана в региона на гърдите, която стигнала чак до ребрата.
Побойникът, намушкал 43-годишния Илиян, е 45-годишният Цецо Въжето от Оряхово, станал прочут като Спайдърмен и с бягството си от полицията от 6-ия етаж на жилищна постройка с въже. За случая тогава писа още веднъж BulNews.



Цецо, който неотдавна открадна кола и заплаши жена, че ще я заколи, преди да се прави на въжеиграч, имал възбрана от притежател на заведение в Оряхово да го посещава. Той обаче решил още веднъж да направи опит да влезе в него. В заведението обаче работи брачната половинка на Илиян, която помолила Цецо да напусне.
Скандалджията не се примирил с обстоятелството, че не е мечтан, и на другия ден отново отишъл да тормози дамата. Тогава Илиян, който е бил там, се намесил и Цецо Спайдърмена го намушкал с нож. 



Илиян споделя, че има записи по какъв начин Цецо Въжето и жена на име Айда Николова тормозят него и брачната половинка му към този момент месец, написа БЛИЦ. Мъжът се опасява за жена си. Според него Цецо, който беше задържан за 24 часа след следващото му закононарушение, още веднъж е на независимост и надали ще спре с издевателството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР