Стана ясно кога ще се разбере дали сглобката ще оцелее

...
Стана ясно кога ще се разбере дали сглобката ще оцелее
Коментари Харесай

Борисов решава дали да извади ГЕРБ от сглобката на 11 ноември

Стана ясно по кое време ще се разбере дали сглобката ще оцелее или ще се разпадне.

На 11 ноември водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще вземе окончателното си решение дали да извади партията си от сглобката с " Продължаваме промяната-Демократична България ", с която дружно поддържат държавното управление на Николай Денков.

Преди това ръководителят на ГЕРБ ще организира национално заседание на партията си, което да разиска присъединяване във властта и резултатите от локалните избори. То обаче няма да се състои в един ден, а ще продължи до края на тази седмица.

След което Бойко Борисов ще разгласи дали изобщо ще беседва с Кирил Петков и ПП-ДБ по какъв начин продължава взаимната работа, или напряко ще извади ГЕРБ от така наречен сглобка.

Днес Борисов разисква с депутатите от парламентарната група на ГЕРБ-СДС дали са удовлетворени от взаимоотношенията си с тези от ПП-ДБ и какви са претенциите им към работата на държавното управление, написа

По време на предизборната акция персонално водачът на ГЕРБ, само че и депутати от партията му неколкократно показаха неодобрение от взаимното ръководство, в което партията на Борисов има единствено вицепремиерката Мария Габриел.

Продължението четете
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР