Стана ясно името на победителя в кулинарната надпревара . След

...
Стана ясно името на победителя в кулинарната надпревара . След
Коментари Харесай

Ясен е големият победител в седмия сезон на MasterChef

Стана ясно името на спечелилия в кулинарната конкуренция. След тежка борба на финала Мария Жекова победи в седмия сезон на шоуто.
Фотографката, която още при започване на играта сподели, че за нея секрети в кухнята няма, справедливо сграбчи влиятелната купа. При нея отиде и чекът от 100 000 лв.. На оспорвания край Мария готви с български артикули, с цел да потвърди, че родината ни е райска градина. „ Ние не имаме вяра в качествата на страната ни. Моята вяра е, че ще стартираме да я пазим, да я обичаме и познаваме по-добре “, сподели тя.
Мария омайност журито с предястие с рибни деликатеси и главно – пшенична сфера с есетра, раци и свински бут, палачинка от коприва и шафранов сос, която сервира с чай от български билки. Черешката на тортата бе десерт, въодушевен от дивите череши в обичаните й Родопи.  
Втори остана Мартин Банков от Кнежа, който разгласи, че до момента е готвел за наслаждение, само че MasterChef го е предиздвикал да повярва в себе си и той ще трансформира заниманието си в специалност. На третото място журито сложи Стилиян Желязков, който сподели въображение в азиатската кухня, само че на финала не съумя да изпече месото си задоволително добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР