Стана ясно, че госпожа Митрофанова е разпоредила да се затвори

...
Стана ясно, че госпожа Митрофанова е разпоредила да се затвори
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Митрофанова затвори църквата, да се бунтуват пред руското посолство

" Стана ясно, че госпожа Митрофанова е разпоредила да се затвори тази черква. Не знам за какво би трябвало да се стачкува пред църквата, а не отидат пред съветското посолство - там е мястото на този митинг ". Такъв коментар направи в парламентарните кулоари съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов.

" Бих споделил на уредниците, които явно са от " Възраждане ", че би трябвало да отидат да стачкуват пред съветското посолство, тъй като стана ясно, че съветската страна през посолството в България счита, че те са притежатели на тази така наречен съветска черква, извадиха нотариален акт за това ", сподели още той.

По-рано през днешния ден от пресцентъра на Народното събрание оповестиха, че депутатите Бойко Борисов, Кирил Петков, Ивайло Мирчев и Делян Пеевски са подали сигнал до и.ф основен прокурор Борислав Сарафов с искане да се откри собствеността на храма.

" Би трябвало прокуратурата да извърши инспекция за това каква активност за развивали тези свещеници. Ако има тук някаква шпионска мрежа, ДАНС да каже кои са тези, които са били вербувани от съветските свещеници и да ги арестува ", уточни Атанасов.

ГЕРБ са се отказали от промяната на националния празник, разгласи тази заран партийният водач Бойко Борисов. Партията му е стартирала концепцията не 3 март, а 24 май да бъде народен празник, а (не)коалиционните им сътрудници го заложиха в своя план за смяна на конституция. И ГЕРБ-СДС, и Движение за права и свободи ги поддържаха.

" Надявам се, че дебатът по измененията в конституцията ще влезе в пленарната зала другата седмица. Ще заявим позиции там. Дискусионна е тази тематика, ще забележим кой по какъв начин ще гласоподава. Доколкото си припомням, господин Борисов преди да внесем плана за изменение на конституцията, под който се е подписал, и той обясняваше, че 24 май е най-подходящият празник ", сбит бе генералът.

Темата за промяна в службите не е завършила, а занапред ще се разисква, откакто ПП-ДБ внесат законопроектите си, изясни Атанасов. Той изрази вяра, че когато другите партии видят концепциите им, ще размислят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР