Стана ясна програмата за четвъртък на турнира на трева в

...
Стана ясна програмата за четвъртък на турнира на трева в
Коментари Харесай

Григор срещу Джокович в четвъртък следобяд

Стана ясна програмата за четвъртък на шампионата на трева в “Куинс Клъб” в Лондон. Първата ракета на България Григор Димитров ще играе в среща от втория кръг с някогашния №1 в света и притежател на 12 трофеи от “Големия шлем” Новак Джокович, който получи “уайлд кард” за конкуренцията. Поставеният под №2 българин и заемащият сега 22-о място в ранглистата на ATP сърбин ще премерят силите си в третия мач за деня на централния корт.
I forgot how much I missed the smell of freshly cut grass… #airborne #fevertreechampionships @QueensTennis pic.twitter.com/TP1gR7ZtIC
— Novak Djokovic (@DjokerNole) June 20, 2018 Програмата на централния корт на следващия ден стартира с мач на двойки в 14,00 часа българско време, а незабавно по-късно австралиецът Ник Кирьос ще играе с поставения под №7 британец Кайл Едмънд. След края на този дуел на корта ще излязат Григор и Ноле, като това по всяка възможност ще се случи към 17,00-18,00 часа наше време.
THURSDAY'S ORDER OF PLAY:

Centre Court starts at 12 noon. Some must-not-miss matches! #QueensTennis pic.twitter.com/0SbZAB1Z9y
— Fever-Tree Championships (@QueensTennis) June 20, 2018 Димитров има една победа и шест провали против Джокович, който преди 10 година игра край в шампионата, като го загуби от испанеца Рафаел Надал. Григор пък е първенец от 2014 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР