Стана ясен жребият за осминафиналната фаза от турнира за Купата

...
Стана ясен жребият за осминафиналната фаза от турнира за Купата
Коментари Харесай

Жребият за Купата отново срещна Левски и Черно море, ЦСКА ще гостува в Кърджали

Стана явен жребият за осминафиналната фаза от шампионата за Купата на България. Безспорно максимален интерес генерира борбата сред Левски и Черно море, които към този момент обичайно се изправят един против различен в този стадий от конкуренцията. " Моряците " имат отлична успеваемост, като в последните си две борби от този шампионат, непроменяемо отстраняваха вековниците. Било то в София или Варна.

ЦСКА ще има мъчно тестване за Купата, откакто " армейците " ще би трябвало да гостуват на Арда (Кърджали). Носителят на трофея Локомотив (Пд) пък ще пази своето отличие против представителя на Втора лига - Литекс.

Късмет при жребия несъмнено имаше Лудогорец, който има привидно леката задача да в профил Септември (София). Турнирът за националното отличие ще ни предложи и районно дерби сред Ботев (Враца) и Кариана (Ерден).

Срещите от 1/8-финалите ще се изиграят надлежно на 29, 30 и 31 октомври. До края на 2019 година ще се проведат и 1/4-финалите, като това ще се случи в интервала 3-5 декември. Те също ще се решат в един мач. Едва в полуфиналите ще има мачове при разменено посещение.

ЖРЕБИЯТ ЗА ОСМИНАФИНАЛИТЕ:

Ботев (Гълъбово) - Витоша (Бистрица)

Арда (Кърджали) - ЦСКА

Славия - Ботев (Пловдив)

Септември (София) - Лудогорец

Левски - Черно море

Локомотив (Пд) - Литекс

Ботев (Враца) - Кариана (Ерден)

Берое - ЦСКА 1948. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР