Стана окончателно ясно, че Нася Димитрова ще е новият постоянен

...
Стана окончателно ясно, че Нася Димитрова ще е новият постоянен
Коментари Харесай

Нася Димитрова е новият капитан на Марица!

Стана дефинитивно ясно, че Нася Димитрова ще е новият непрекъснат капитан на женския отбор на Марица (Пловдив). Тя замества на поста Радосвета Тенева, която това лято реши да постави завършек на спортната си кариера.
По време на мачовете от предсезонната подготовка в Турция и Румъния старши-треньорът Иван Петков бе поверил капитанската функционалност на опитната хърватка Ана Гърбац, само че откакто нейният жанр на игра и стилът на игра на тима като цяло не съумяха да си паснат добре, при започване на тази седмица класната разпределителка и пловдивският клуб взеха решение да се разделят по взаимно единодушие.
Нася Димитрова към този момент изведе като капитан шампионките в първия им мач от Националната волейболна лига – против Славия (София) в неделя, след което наставникът взе окончателното решение централната блокировачка да поеме ролята и отсега нататък. 26-годишната националка играе към този момент трети сезон с екипа на Марица.
Nasya Dimitrova is the new captain of #Maritza Plovdiv: https://t.co/vjDdBlP8IN #CLVolleyW #NVLBulgaria #volleyball #волейбол #Марица #НВЛ pic.twitter.com/NWtEGrtUYP
— Maritza Plovdiv VC (@volleymaritza) 14 ноември 2018 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР