Стана известно, че през юни новият закон за шума ще

...
Стана известно, че през юни новият закон за шума ще
Коментари Харесай

Сезонът е открит! Welcome

Стана известно, че през юни новият закон за шума ще бъде признат. Преди това да се случи камерите и микрофоните уловиха първата инспекция за този летен сезон на вицепремиерът Валери Симеонов из черноморския ни паметен курорт Слънчев бряг, в резултат на което пет заведения на Южния плаж ще бъдат, най-вероятно, съборени, тъй като са противозаконни. Това са, да ви напомня, тези нощни заведения, които бяха проверявани поради мощната музика предишното лято. Незаконни били и паркингите и бариерите на общинския път към тях. Вицепремиерът се срещнал с началници на държавни институции, които ще инспектират туристическите заведения и хотели през сезона, когато евентуално той няма да може да го прави самичък.
На първи юни сред 23 часа и осем сутринта господин Симеонов е траял инспекцията си, само че не е бил позволен до заведение от яки момчета, които не са го разпознали, само че прекъсването на музиката е било издействано, последвано от съответните предупредителни актове. Следващата инспекция ще бъде на идно разкриване на огромно заведение, е предизвестил вицепремиерът.
Дотук добре. Не е добре, че Слънчака въобще е презастроен с хотели, които са толкоз близки един до различен, че почиващите си надничат в прозорците, дето се споделя, и никой, но никой не е мислил с главата си, а най-много с дебелината на портфейла си  къде да позволи построяването на паметно заведение или на следващото първокласно общежитие.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР