Стан Вавринка през годините е бил един от любимците на

...
Стан Вавринка през годините е бил един от любимците на
Коментари Харесай

Отлично: Стан Вавринка потвърди участие на Ролан Гарос 2022!

Стан Вавринка през годините е бил един от любимците на почитателите, което е подбудено от извънредно атрактивния жанр на швейцареца. Ветеранът обаче съумя да изиграе едвам шест срещи в хода на 2021-а, тъй като претърпя намеса в региона на лявото стъпало и към този момент единадесети месец е отвън конкуренциите, а това му коства мястото в топ 170.

Вавринка не откри акцията си през 2022-ра с присъединяване на Australian Open, където стана първенец през 2014-а. Самият швейцарец не бе коментирал положението си през последните месеци, само че в изявление по-рано денем заяви пред Le pariesen, че няма да пропусне втория за годината шампионат от Големия шлем - Ролан Гарос. Ето какво тъкмо показа Стан:

" Да, ще вземам участие на Ролан Гарос. Хората постоянно ме питат за какво се пробвам да се завърна в Тура след толкоз проблеми, само че отговорът е доста елементарен: тъй като тенисът е моята пристрастеност, моето предопределение. Обимав играта, както и атмосферата по време на шампионатите. Опитвам се да се развличам във всеки мач.

Много хора не помнят занимателната страна на спорта, откакто станат експерти, и стартират да одобряват всичко прекомерно съществено. Това, което продължава да ме стимулира даже след толкоз доста години, е любовта ми към тениса и желанието да съм благополучен на корта " - приключва Вавринка.

Източник: Tennis Head

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР