Стан и Стефи са млади и амбициозни хора, които решават

...
Стан и Стефи са млади и амбициозни хора, които решават
Коментари Харесай

Какво е да си влогър с хиляди фенове в България

Стан и Стефи са млади и амбициозни хора, които вземат решение да създадат канали в " Ютуб ", с цел да дават препоръки на по-малките и да покажат гения си като артисти. Гледат ги както деца, по този начин и възрастни. Те са едни от най-популярните влогъри у нас с милиони гледания и клиенти. Пишат книги и озвучават филми, а с изключение на всичко са двойка и в живота.

В предаването COOL...T Стан описа, че е имал проблем да приказва пред хора и е желал да го преодолее, по тази причина е почнал да снима и споделя видеа и по този начин заниманието му се е трансформирало в специалност. " Определено да поддържаме канали в youtube е нещото, което вършим на цялостен работен ден, тъй като видеата изискват доста подготовка при снимане и това лишава цялата ни седмица, която за хората е работна, а ние по този начин изкарваме прехраната си. Тоест един влогър може да се устоя от така наречен си занимание, само че сякаш това към момента не е доста публикувано в България ", споделя Стан.

Двамата влогъри са създатели и на книги, и то много сполучливи измежду младежите. Стан е с дребна преднина пред Стефи, има пет издадени, а тя - една, само че надали ще е последната. Преди две години Стан издава първия си разказ, в който се споделя за насилието, което претърпяват децата в учебно заведение, за издевателството, за изолирането на по-различните.

А предходната година Стефи написала първата си книга със препоръки и предписания за готвене и хубост. И двамата влогъри са щастливи, че ги харесват няколко генерации. " Много е елементарно да впечатлиш дребните, само че когато техните родители, баби и дядовци утвърждават това, което вършим и също споделят, че има стойност, това в действителност ни кара да се усещаме по-специално.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР