Стамен Белчев засега твърдо остава треньор на ЦСКА, въпреки че

...
Стамен Белчев засега твърдо остава треньор на ЦСКА, въпреки че
Коментари Харесай

Ганчев оставя Белчев начело на ЦСКА

Стамен Белчев към този момент твърдо остава треньор на ЦСКА, макар че възможностите за офанзива на купата от страна на “червените” започнаха внезапно да падат след трите следващи равенства, като последното бе против Левски във безконечното дерби, написа „ 24 часа “. От клуба изрично отхвърлиха, че е имало незабавна среща, на която да се взема решение ориста на наставника, откакто ЦСКА игра безобразно през второто полувреме в дуела против “сините” и позволи изравнителния гол на Роман Прохазка.

Търканията сред Белчев и Станислав Манолев, които се появиха по време на мача, са били изгладени в неделя по обяд. Националът реагира лудо на промяната си и даже не поздрави треньора. Ръководството на “червените” счита, че няма смисъл от промяна тъкмо преди дуела с Лудогорец, който е на 5 ноември. Какъвто и треньор да пристигна, мъчно ще вдигне тима на крайници.

След като бе отпред много време в класирането, ЦСКА дръпна ръчната спирачка. Първо направи 2:2 при гостуването си на Етър във Велико Търново, по-късно 0:0 вкъщи против Пирин и в този момент 2:2 с Левски. Така небрежно бяха изгубени 6 точки.

За мача с Ботев (Враца) за купата във вторник ще бъде дадена отмора на Фернандо Каранга, който спря да вкарва и “червените” закъсаха. На всичко от горната страна нападателят към този момент виси и с 4 жълти картона и при още един ще получи наказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР